TI中文支持网
TI专业的中文技术问题咨询交流网站

请问如何将iwr1843boot连接到Ubuntu上?How to make iwr1843boot connect to ubuntu please?

中文:

我将iwr1843boot连接到windows上,识别出了两个端口,分别为XDS110 Class Application/ User UART (COM8) 和XDS110 Class Auxiliary Data Port (COM7);当我在ubuntu上编译程序后,将iwr11843boot连接到Ubuntu上,通过lsusb命令查看,却只识别了一个为:Bus 002 Device 006: ID 0451: bef3 Texas Instruments, Inc。然后运行程序,提示如下:

QMetaObject::connectSlotsByName: No matching signal for on_buttonBox_accepted()
Serial Port Found
Data Port Number is "ttyACM0"
User Port Number is "ttyACM0"
Data port succesfully Open
User port did not Open

请问如何解决这个问题?

English:

When i make iwr1843boot connect to windows, it has two ports,they are XDS110 Class Application/ User UART (COM8) and XDS110 Class Auxiliary Data Port (COM7);When i have builded project and make iwr1843boot connect to Ubuntu, it has one port named by Bus 002 Device 006: ID 0451: bef3 Texas Instruments, Inc  with lSUSb command。And when i run my project ,it tell me this message:

QMetaObject::connectSlotsByName: No matching signal for on_buttonBox_accepted()
Serial Port Found
Data Port Number is "ttyACM0"
User Port Number is "ttyACM0"
Data port succesfully Open
User port did not Open

How to solve this problem please?

zhijiaa ti:

增加一项:我用ls /dev命令查看,却似乎看到有两个端口:
autofsloop6stderrtty36ttyACM0ttyS9
blockloop7stdintty37ttyACM1uhid
但感觉ttyACM1并没有用到。
add:When I look at it with the ls /dev command, I seem to see two ports:
autofsloop6stderrtty36ttyACM0ttyS9
blockloop7stdintty37ttyACM1uhid
But i feel like ttyACM1 is not being used.

zhijiaa ti:

增加一项:当我看到ttyACM1前面是block ,我修改了程序,将ttyACM1配到User UART COM Port,将ttyACM0配到Data COM Port,运行程序发现配对成功且相关附件被加载了,但是板子上的运行指示灯没有亮,且电脑上没有显示数据。
Add one more item: When I saw that there was a block in front of ttyACM1, I modified the program to assign ttyACM1 to User UART COM Port and ttyACM0 to Data COM Port. When I ran the program, I found that the pairing was successful and the related attachments were loaded, but the running indicator on the board was not on and the Data was not displayed on the computer.

Chris Meng:

回复 zhijiaa ti:

你好,

请问你使用的ubuntu是哪个版本的?你可以看看industrial toolbox里面ROS demo里连接ubuntu Linux的相关介绍:
file:///C:/ti/mmwave_industrial_toolbox_4_4_0/labs/robotics/ros_driver/docs/TI_mmWave_ROS_Driver_Users_Guide.html#frequently-asked-questions-faq-

zhijiaa ti:

回复 Chris Meng:

你好,感谢回复。我的Ubuntu版本也按照要求为16.0.4.3,但是程序没有报错,运行时却没有图像。我查了一些资料,分析问题在readRead(),但不会修改。bbs.csdn.net/…/390626914 和这个网页上的问题一样,麻烦帮我解答一下,谢谢。
Hello, thanks for your reply.
My Ubuntu version was also required at 16.0.4.3, but the program reported no errors and no images at runtime.
I looked up some information and analyzed the problem in readRead (), but will not modify it.
bbs.csdn.net/…/390626914 and the website problem, trouble to help me solve, thank you.

Chris Meng:

回复 zhijiaa ti:

你好,

请问你安装的ubuntu是英文版的么?我装过好几台笔记本,连接毫米波评估板都没有问题。

zhijiaa ti:

回复 Chris Meng:

感谢回复。是英文版的,但我的Ubuntu 在虚拟机上安装的,昨天运行时还可以得到十几帧数据,然后就卡死了,可能是虚拟机运行速度太慢导致的。
Hello.thanks for your reply. Yes,It's in English, but my Ubuntu was installed on the virtual machine. I could get a dozen frames of data when it ran yesterday, and then it got stuck. Maybe the virtual machine was running too slow.

赞(0)
未经允许不得转载:TI中文支持网 » 请问如何将iwr1843boot连接到Ubuntu上?How to make iwr1843boot connect to ubuntu please?
分享到: 更多 (0)